HMM1_deFred_7juli2007Ook in 2018 gaat de Home Made Market weer “on tour”. In het zomerseizoen is de unieke Home Made Market nu bijna wekelijks op zaterdag of zondag te vinden op een geweldige locatie. Dit jaar natuurlijk veel oude vertrouwde locaties, maar ook weer een aantal nieuwe!

Nieuw in 2018 is het  het centrum van Utrecht steeds op een andere locatie in het centrum! Dit jaar gaan we van start op zondag 22 april 2018 op de Korte Minrebroederstraat!!! Verder is de Theresiastraat in Den Haag Bezuidenhout nieuw. Hier doen we een tweedaagse Home Made Market op zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018 samen met het Foodtruck festival Toost!

Dit jaar ook weer Home Made Market XL op zondag 1 juli in Statenkwartier op “de Fred” (Frederik Hendriklaan), de leukste winkelstraat van Nederland. Dit jaar alweer de vijfde editie in het Statenkwartier!

Zeeheldenfestival-2014-VIERKANTHet Zeeheldenkwartier is dit jaar met haar speciale Flagship Market maar liefst 7x aan de beurt. Naast de Prins Hendrikstraat wordt hier nu ook in de Piet Heinstraat de Flagship Market gehouden! En ook dit jaar weer de festival Market op zaterdag 7 juli tijdens het bekende druk bezochte Zeeheldenfestival op zaterdag 1 juli 2017! Dus een extra Festival Market op de locatie waar de Home Made Market is ontstaan, samen met een fantastisch festival vol geweldige muziek!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op bovengenoemde “on tour” edities van de Home Made Market. Schrijf dus gauw in via ons inschrijfformulier!

Share →