Den Haag Regentessekwartier – Weimarstraat

De Weimarstraat is een hele lange winkelstraat in de Haagse wijk Regentessekwartier. De lange winkelstraat loopt van de Koningin Emmakade tot de Valkenboskade. Hiermee grenst deze straat aan het trendy Zeeheldenkwartier, waar de Home Made Market is ontstaan. Jaarlijks wordt in de Weimarstraat de jaarmarkt onder de naam “Lentefestival” georganiseerd met veel muziek op maar liefst 3 podia. Onderdeel van het Lentefestival is ook de Home Made Market. Voorgaande jaren was het hele festival een enorm succes en het onderdeel Home Made Market was voor veel mensen de beste van het jaar!

+ FOODTRUCK FESTIVAL “AAN TAFEL BIJ DE REGENTES” één dag tijdens de jaarmarkt met een groot podium met een geweldige programering. Hier kunt u landelijk bekende publiekstrekkers verwachten en gaat het feest door tot 21:00 uur.

Doordat de winkelstraat zo lang is, verschild het straatbeeld van de ene naar de andere kant enorm. Grenzend aan het Zeeheldenkwartier zitten veel originele, hippe en vooral ook duurzame winkeltjes. Dit sluit perfect aan bij het Home Made concept en het Foodtruck Festival! Aan de kant van de Valkenboskade wordt tegelijkertijd een braderie en vintagemarkt gehouden. De twee losstaande evenementen worden verbonden met een aantal super leuke attracties voor groot en klein.

Locatie: