Voorstraat & Nobelstraat historische vesting Brielle.

De Home Made Market maakt weer heel speciaal uitstapje naar het schitterende historische centrum van Brielle. Weer een unieke oude vesting met veel kleine kwaliteitswinkeltjes. Onze Home Made Market in de winkelstraten biedt een geweldig alternatief voor de traditionele pompoenfair, nu het evenementen terein daar niet genoeg ruimte meer voor biedt. We maken er een heel speciaal pompoen weekend van met zowel zaterdag als zondag markt! U kan per dag boeken, maar als u beide dagen meedoet krijgt u 30% korting!

Brielle is een vestingstadje net onder Rotterdam richting de Zeeuwse kust. Veel toeristen en boot eigenaren die hier in de zomer op en aan de kade toeven. Een schitterende historische vesting met veel sfeer, vlak bij alle uitvalswegen naar de Rotterdam en de randstad.

De pompoenfair werd oorspronkelijk jaren lang gehouden bij de kweker in Bleijkersbolwerk vlak bij Brielle. Daarna enkele jaren op het evenementen terein in Brielle. Dat was een geweldig succes, maar nu biedt het evenementen terein niet voldoende ruimte en willen de locale winkels er nauwer bij betrokken worden. Daarom komen we nu met de Home Made Market Pumpkin edition in de winkelstraten van de historische vesting van Brielle. Kortom weer een geweldige locatie en een uniek thema voor de Home Made Market. Het Lifestyle evenement voor kunst, trends en unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa. Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. De Home Made Market onderscheid zich door de unieke producten uit kleine producties!