Prinsestr., (Korte-) Molenstr., Oude Molstr., Nobelstr. & Kerkplein

De Home Made Market in het Hofkwartier te Den Haag is elk jaar weer een fantastisch feest. De bekende Franse versie “Marché Royal” op zondag 13 oktober is elk jaar drukker en ook de wintereditie van de Home Made Market in Dickens stijl op zondag 8 december is elk jaar erg sfeervol en steeds drukker bezocht.

Vanuit het centrum van Den Haag verstopt in het historische Hofkwartier achter de Grote Kerk ligt de Prinsestraat. Dit is waar Hip Den Haag z’n slag slaat in de trendy mode en accessoire zaken, designwinkels en kunstgaleries. Naast het gevarieerde winkelaanbod ontpopt deze straat zich meer en meer als een avenue culinaire. In de restaurants smelten trendy en authentiek samen in de Italiaanse, Franse, Californische en Aziatische keuken.

DSCN5407Het Hofkwartier zit op de rand van het Centrum van Den Haag en dicht tegen het Zeeheldenkwartier, de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Een perfecte locatie om naast de trouwe bezoekers uit het Zeeheldenkwartier ook de rest van Den Haag kennis te laten maken met de Home Made Market. Veel tweeverdieners met hun eerste kind, die best wat te besteden hebben. Het publiek is vergelijkbaar met het Zeeheldenkwartier. Niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Sinds vorig jaar is de Home Made Market ook hier een grandioos succes gebleken! Een geweldige markt voor kunst, trends en unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. De Home Made Market onderscheid zich door de unieke producten uit kleine producties, die hier verkocht worden!

Wilt u meedoen met een creatieve unieke stand? Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren