- FLAGSHIP MARKET -

Het Zeeheldenkwartier is sinds 2011 2x per jaar het toneel voor de original Home Made Market! Deze leuke, jonge, hippe (hippie) buurt in Den Haag is de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Veel jonge gezinnen met kinderen, die best wat te besteden hebben. Het publiek is niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Het Zeeheldenkwartier staat echter niet stil en nu vinden we het tijd om de Home Made Market te “upgraden” naar een nog unieker, specialer concept: Flagship Market! HMM-3De Flagship Market moet het paradepaardje van onze Lifestyle Markets worden, met de nadruk op lokale leveranciers. In 2019 biedt de het Zeeheldankwartier maar liefst 5x per jaar een unieke speciale beleving van muziek, kunst, smaak en gewoon lol!

In de Piet Heinstraat (zondag 22 mei “Aspergefeest”, zondag 18 september “Mosselfeest” en de Prins Henrikstraat & plein (zondag 12 juni “wereldfeest”, zaterdag 3 juli “Zeehelden Festival Market” en zondag 28 augustus “Indian Summer edition” worden weer afwisselend de plek voor unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten! Kortom een geweldige markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Een impressie van de Market op deze locatie:

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. Het Prins Hendrik Feest en de Home Made Market onderscheiden zich door de bijzondere acts, fantastische muziek, speciale attracties en unieke producten uit kleine producties! Het Prins Hendrik Feest is hét unieke concept van het Zeeheldenkwartier en wordt gehouden op de Prins Hendrikstraat (+ Prins Hendrikplein) met zaterdag 3 juli Zeehelden Festival editie! In de Piet Heinstraat (+ Piet Heinplein) houden we 2x een Home Made Market!

De locaties:

    

Bewaren

Bewaren

Bewaren