Prins Hendrik FEEST..!!!
Den Haag Zeeheldenkwartier

De Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrikplein midden in het Zeeheldenkwartier was sinds 2011 2x per jaar het toneel voor de original Home Made Market! Deze leuke, jonge, hippe (hippie) buurt in Den Haag is de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Veel jonge gezinnen met kinderen, die best wat te besteden hebben. Het publiek is niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Het Zeeheldenkwartier staat echter niet stil en nu vinden we het tijd om de Home Made Market te “upgraden” naar een nog unieker, specialer concept: het Prins Hendrik Feest! HMM-3Het Prins Hendrik Feest moet het paradepaardje van onze Lifestyle Markets worden, met de nadruk op lokale leveranciers. In 2018 biedt de het Zeeheldankwartier maar liefst 6x per jaar een unieke speciale beleving van muziek, kunst, smaak en gewoon lol! In de Piet Heinstraat blijft het gewoon een hele leuke Home Made Market.

De Prins Henrikstraat & plein (zondag 8 april, zaterdag 7 juli, zondag 2 september en zondag 16 december) en de Piet Heinstraat (zondag 6 mei, zondag 14 oktober worden weer afwisselend de plek voor unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. Kortom een geweldige markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Net als afgelopen jaar weer een extra speciale kerst editie op zondag 16 december 2018!

Een impressie van de Market op deze locatie:

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. Het Prins Hendrik Feest en de Home Made Market onderscheiden zich door de bijzondere acts, fantastische muziek, speciale attracties en unieke producten uit kleine producties! Het Prins Hendrik Feest is hét unieke concept van het Zeeheldenkwartier en wordt gehouden op de Prins Hendrikstraat (+ Prins Hendrikplein) met zaterdag 7 juli Zeehelden Festival editie! In de Piet Heinstraat (+ Piet Heinplein) houden we 2x een Home Made Market!

De locaties:

    

Bewaren

Bewaren

Bewaren