HMM-EasterBackgroundHome Made Easter Market – Lange Voorhout Den Haag

Na het geweldige succes voorgaande jaren ook in 2019 weer Home Made Market in het centrum van Den Haag met Pasen. Dit jaar weer 3 dagen genieten van dit geweldige concept met Pasen op het statige Lange Voorhout!
De Home Made Easter Market op zaterdag 20, zondag 21 (1ste Paasdag) en maandag 22 (2de Paasdag) april 2019. Extra veel vintage, uniek antiek, kunst, boeken en vinyl. Foodtrucks, terras, podium en geweldige muziek maken er een echt feest van.

Sinds de middeleeuwen wordt op het Lange Voorhout al een jaarmarkt met Pasen gehouden, maar het werd hoog tijd om het aanbod eens aan te passen aan het niveau dat het verdiend. Op loop/ fiets afstand van het Zeeheldenkwartier en aansluitend op het Hofkwartier. Goed bereikbaar dus voor het publiek uit deze wijken, waar de Home Made Market al een begrip is.

Onder de schitterende lindebomen komt het Home Made concept weer prima tot zijn recht. Uiteraard weer veel Vintage, Vinyl, Variatie & Vertier! Maak kennis met de vele webshops offline, super originele huisgemaakte decoratie, sieraden, kunst, natuurlijk met veel liefde bereid lekkers en lekker zwieren in de zweefmolen. Alles onder het genot van swingende live muziek en nog veel meer!!!

Met Pinksteren wordt hier het geweldige foodtruck festival Rrrollend gehouden en met de kerst is dit het toneel van de Royal Christmasmarket.

De locatie:

Bewaren