HMM-EasterBackgroundHome Made Easter Market – Lange Voorhout Den Haag

Na het geweldige succes de jaren voor de Corona crisis komen we in 2022 weer terug met de Home Made Easter Market in het centrum van Den Haag vanaf Goede vrijdag 15 april t/m Paas maandag 18 april 2022. Dit jaar dus weer 4 dagen vollop genieten van dit geweldige concept met Pasen op het statige Lange Voorhout!
De Home Made Easter Market op Goede vrijdag 15, zaterdag 16, ondag 17 (1ste Paasdag) en maandag 18 (2de Paasdag) april 2022. Extra veel vintage, uniek antiek, kunst, boeken en vinyl. Foodtrucks, terras, podium en geweldige muziek maken er een echt feest van.

Sinds de middeleeuwen wordt op het Lange Voorhout al een jaarmarkt met Pasen gehouden, maar sinds 2011 is het evenement uitgegroeid tot het niveau dat het verdiend. Op loop/ fiets afstand van het Zeeheldenkwartier en aansluitend op het Hofkwartier. Goed bereikbaar dus voor het publiek uit deze wijken, waar de Home Made Market ontstaan is.

Onder de schitterende lindebomen komt het Home Made concept weer prima tot zijn recht. Uiteraard weer veel Vintage, Vinyl, Variatie & Vertier! Maak kennis met de vele webshops offline, super originele huisgemaakte decoratie, sieraden, kunst, natuurlijk met veel liefde bereid lekkers en lekker zwieren in de zweefmolen. Alles onder het genot van swingende live muziek en nog veel meer!!!

De locatie:

Bewaren