originalDe originele Home Made Market is ontstaan in het Zeeheldenkwartier. Het concept kenmerkt zich door bijzondere en kleinschalige (web)shops, welke nog echt dicht bij het productie proces staan. Vaak betekend dit dat de producten nog in de huiskamer met de hand worden gemaakt. Vandaar de naam “Home Made Market”! De productie mag echter ook best iets professioneler zijn, zolang het nog speciaal en bijzonder is. Maar absoluut geen massaproductie.

HMM gezellig terrasHandgemaakte zeep

Het concept is zo succesvol, dat het niet onopgemerkt is gebleven in de rest van Nederland! Daarom blijven we het concept op een groot aantal geschikte locaties uitvoeren en breiden we langzaam uit met nog meer super leuke locaties! Altijd met hetzelfde enthousiasme, super promotie campagne en de samenwerking met de lokale winkeliers. Het doel is om steeds vaker op een zondag en soms op zaterdag een Home Made Market te houden. Voor de zondag waar we nog niets gepland hebben zijn we eventueel nog op zoek naar een geschikte locatie. Dit jaar gaan we ook in december weer een aantal leuke kerst thema’s uitwerken, waaronder de super succesvolle Dickens Winter Market in het Hofkwartier op zondag 17 december 2017! Nieuw dit jaar is de Kerstmarkt in het Zeeheldenkwartier te Den Haag op zaterdag 16 december 2017.

Bent u met uw unieke winkel gevestigd in een hip winkelgebied, waar dit concept prima zou passen!? Laat het ons weten, wij komen geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden voor uw winkelgebied te bekijken. Uiteraard kunnen we ook een heel nieuw uniek concept voor u bedenken (zoals bijvoorbeeld de Franse versie Marché Royal en de food versie Spaces Food Market)!

Bel ons op 070-3384400 of email naar info@freshevents.nl voor meer informatie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren