Skip to content
Laden Evenementen

15. Wintermarkt

december 10 @ 11:00 - 17:00
Bent u op zoek naar de perfecte manier om in de feestelijke stemming te komen voor de feestdagen? Kom dan op 10 december naar de Wintermarkt in het Hofkwartier in Den Haag! Dit magische evenement is een feest voor jong en oud en biedt een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers.

De Wintermarkt in het Hofkwartier staat bekend om zijn prachtige verlichte kraampjes, waar u de mooiste en meest unieke cadeaus kunt vinden voor uw dierbaren. Tijdens uw zoektocht naar de perfecte kerstcadeaus wordt u vermaakt door straatartiesten en vuurspuwers die u versteld zullen doen staan met hun indrukwekkende optredens.

Terwijl u geniet van al het entertainment, kunt u ook proeven van de heerlijkste winterse lekkernijen, zoals warme chocomelk, glühwein en verse oliebollen. En als u behoefte heeft aan een rustmoment, kunt u genieten van live muziek die speciaal voor deze gelegenheid wordt verzorgd.

Wat deze Wintermarkt in het Hofkwartier zo speciaal maakt, is de Dickens-stijl waarin het evenement is opgezet. U wordt teruggevoerd naar de 19e eeuw en kunt zich onderdompelen in de magische sfeer van de tijd van Charles Dickens. Als u zich extra feestelijk wilt voelen, kunt u zich verkleden in de stijl van deze tijd.

Mis deze unieke gelegenheid niet om uzelf en uw dierbaren te trakteren op een onvergetelijke dag vol magie en gezelligheid. Kom naar de Wintermarkt in het Hofkwartier in Den Haag op 10 december en ervaar de feestdagen als nooit tevoren!

De prijs voor een kraam van 4 meter bedraagt € 73,55 inclusief BTW, en voor een kraam van 2 meter is de prijs € 40,91 inclusief BTW.

Markt boeken

Share This Event

22704640
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
december 10
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€20
Site:
https://fb.me/e/3ZEJYhuzT

Locatie

Den Haag | Prinsestraat
Zuid Holland 2513 CB Nederland + Google Maps

Organisator

Fresh Markets
Telefoon:
0703384400
E-mail:
info@homemademarket.co.nl
Bekijk de site van Organisator