Skip to content
Laden Evenementen

10. Home Made Market Pumpkin Editon

september 2 @ 10:00 - september 3 @ 17:00

De speciale pompoeneditie van de originele Home Made Market zal plaatsvinden op de Brielse Turfkade. Het wordt een festijn met talloze pompoenen, workshops en natuurlijk het bekende Home Made Market-assortiment. Of het nu huisgemaakt is of uit een kleine productie komt, origineel design, vintage, brocante, of gewoon de lekkerste hapjes en drankjes, de pompoeneditie van de Home Made Market zal voor ieder wat wils bieden.

Al enkele jaren werd in Brielle de tweedaagse pompoenfair georganiseerd, maar deze vond voorheen plaats op het evenemententerrein. Helaas is er daar niet meer genoeg ruimte beschikbaar. Daarom hebben we besloten om dit jaar een pompoeneditie van de Home Made Market te organiseren, die gewoon langs de vest van de historische binnenstad van Brielle plaatsvindt. Dit jaar zullen er ook enkele kramen staan in de Voor- en Nobelstraat, waardoor het hele centrum van Brielle wordt omgetoverd tot een waar herfstparadijs.

Kom op 17 oktober naar de Brielse Turfkade en laat je verrassen door de vele pompoenen, workshops en prachtige creaties. Geniet van de gezellige sfeer, de historische omgeving en de heerlijke hapjes en drankjes. De pompoeneditie van de Home Made Market belooft een dag vol plezier en creativiteit te worden, die je niet wilt missen!

De prijs voor een kraam per dag van 4 meter bedraagt € 70,25 ex. BTW, en voor een kraam van 2 meter is de prijs € 39,26 ex. BTW.

Markt boeken

Share This Event

14137969
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Begin:
september 2 @ 10:00
Einde:
september 3 @ 17:00
Kosten:
€20
Site:
https://fb.me/e/by0azy6XK

Locatie

Brielle | Turfkade
Zuid Holland 3231 AM Nederland + Google Maps

Organisator

Fresh Markets
Telefoon:
0703384400
E-mail:
info@homemademarket.co.nl
Bekijk de site van Organisator