Heeft u een super leuk (huisgemaakt) product? Runt u een (kleinschalige) unieke webwinkel en wilt u eens off-line met uw creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen? Of bakt u (@home) de lekkerste taarten of maakt u de leukste unieke accesoires? Dan kunt u hier inschrijven voor één of meerdere van de Home Made Market(s)!

Op alle Home Made Markets zijn er twee soorten kramen: kleine kramen met een tafel van 2 meter breed en 1 meter diep (€. 38 excl. BTW) of grote kramen met een tafel van 4 meter breed en 1 meter diep (€. 68 excl. BTW). Alleen in het Hofkwartier hebben we ook 3 meter brede kramen van 70 cm diep (€. 51 excl. BTW). Alle kramen worden geleverd met daarboven een dakje wat aan alle zijden ca. 50 cm uitsteekt. Indien u een kraam wilt huren, hoeft u niets in te vullen bij het aantal meters grondplaats. In plaats van een kraam of naast de kraam, kunt u ook een aantal meters huren. In dat geval vult u het gewenste aantal meters in bij grondplaats. Bij opmerkingen kunt u bijvoorbeeld een voorkeursplek aangeven of andere speciale wensen doorgeven.

Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is op de desbetreffende markt. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

Inschrijfformulier Standhouders 2019

Vul dit formulier in als u mee wilt doen met uw unieke stand. Na ontvangst van uw boeking sturen we u altijd bericht binnen enkele dagen. Hoort u niets van ons, bel of email ons dan even, er is dan wat misgegaan en mogelijk rekenen we al op uw deelname...
 • Wat wilt u gaan verkopen?
 • Twee jaar geleden heeft Nieuwerkerk a/d IJssel met kerst kennis gemaakt met de Home Made Market. Dat was de afgelopen twee jaar zo'n succes dat er nu ook een zomer editie komt! Dus ook de avondmarkt op vrijdag 12 juli wordt dit jaar ingevuld met het concept Home Made Market! Uiteraard weer met veel muziek, en leuke attracties voor de kinderen. Home Made X-Mas Market "Kaarsjesavond" blijven we natuurlijk ook doen. Vrijdag 13 december dus de traditionele "Kaarsjesavond" in Nieuwerkerk a/d IJssel met markt, muziek, Santa run en nog veel meer!
 • - Z E E H E L D E N - F E S T I V A L - M A R K E T - De vernieuwde en nog specialere festival editie van de original Home Made Market samen met het bekende Zeehelden Festival op het Prins Hendrikplein op zaterdag 13 juli 2019 in de Prins Hendrikstraat!
 • - F L A G S H I P M A R K E T - De nog specialere versie van de original Home Made Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier. Steeds een seizoens thema voorjaar en herfst op zondag en de festival editie in juli op zaterdag in de Prins Hendrikstraat! De Piet Heinstraat alleen lokale ondernemers op de zondag met het unieke Aspergefeest in mei en het Mosselfeest in september.
 • Dit jaar weer 3 dagen genieten van dit geweldige concept tijdens het UIT festival in het Centrum van Den Haag! Extra veel vintage, uniek antiek, kunst, boeken en vinyl. Foodtrucks, terras, podium en geweldige muziek maken er een echt feest van.
 • De Home Made Market strijkt dit jaar voor de 4e keer neer in het chique de Bilt. Op deze locatie wordt al jaren een jaarmarkt gehouden, maar er is duidelijk behoefte aan meer kwaliteit en originaliteit. De Home Made Market op het lijf geschreven dus!
 • In het chique Benoordenhout is de Home Made Market perfect op z'n plek. De Weissenbruchstraat is één van de weinige winkelstraatjes vol met kleine speciaalzaakjes in Benoordenhout. Veel muziek, terrasjes en activiteiten voor de kinderen.
 • De Home Made Market komt ook dit jaar weer naar het historische centrum van Delft. Tussen de gezellige terrasjes zijn de unieke stands met Home Made producten te vinden en natuurlijk weer ons eigen gezellig terras omringt door foodtrucks, attracties en een geweldig podium! Steeds op zondag wanneer we op loopafstand van het centrum gratis kunnen parkeren!
 • Vorig jaar een nieuwe super leuke locatie voor de Home Made Market midden in het centrum van Utrecht. Deze knusse beschutte locatie aan de winkelstraat richting de wereldberoemde Dom Kerk, was al bekend met andere lifestyle markets. Utrecht heeft het unieke Home Made Market concept vorig jaar met open armen ontvangen. Goed bereikbaar met de trein vanuit heel Nederland, dus ook veel bezoekers van buitenaf. Naast de knusse Mariaplaats staan we in 2019 ook een aantal keer met een grote editie op het Vredenburgplein!
 • Het hippe Hofkwartier te Den Haag. In het centrum op een steenworp afstand van het Zeeheldenkwartier. De traditionele Home Made Market in juni, Marché Royal (de Franse editie) in oktober en Hofkwartiere Winter Market "Dickens style" in december! Hier kunt u meedoen met een 2, 3 of 4 meter kraam. Foodtrucks zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 • Tafel 2x1 mtr. met overkapping van 2,5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW,
  Prijs: € 38,00 Aantal:
 • Tafel 3x0,7 mtr. met overkapping van 3,5x1,4 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 42,00 Aantal:
 • Tafel 4x1 mtr. met overkapping van 5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 68,00 Aantal:
 • (Extra) ruimte zonder kraam van ons voor uw eigen (extra) uitstalling. Hier niets invullen als u alleen de door ons geleverde kraam wilt gebruiken. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 17,00 Aantal:
 • Heeft u stroom nodig? Bestel dan hier de gewenste aansluiting. Neem wel minimaal 50 meter eigen verlengkabel (buitenkwaliteit) mee! (prijs excl. BTW)

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden