Heeft u een super leuk (huisgemaakt) product? Runt u een (kleinschalige) unieke webwinkel en wilt u eens off-line met uw creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen? Of bakt u (@home) de lekkerste taarten of maakt u de leukste unieke accesoires? Dan kunt u hier inschrijven voor één of meerdere van de Home Made Market(s)!

Op alle Home Made Markets zijn er twee soorten kramen: kleine kramen met een tafel van 2 meter breed en 1 meter diep (€. 38 excl. BTW) of grote kramen met een tafel van 4 meter breed en 1 meter diep (€. 68 excl. BTW). Alleen in het Hofkwartier hebben we ook 3 meter brede kramen van 70 cm diep (€. 51 excl. BTW). Alle kramen worden geleverd met daarboven een dakje wat aan alle zijden ca. 50 cm uitsteekt. Indien u een kraam wilt huren, hoeft u niets in te vullen bij het aantal meters grondplaats. In plaats van een kraam of naast de kraam, kunt u ook een aantal meters huren. In dat geval vult u het gewenste aantal meters in bij grondplaats. Bij opmerkingen kunt u bijvoorbeeld een voorkeursplek aangeven of andere speciale wensen doorgeven.

Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is op de desbetreffende markt. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

 • Wat wilt u gaan verkopen?
 • Hidden
  Vorig jaar een nieuwe super leuke locatie voor de Home Made Market midden in het centrum van Utrecht. Deze knusse beschutte locatie aan de winkelstraat richting de wereldberoemde Dom Kerk, was al bekend met andere lifestyle markets. Utrecht heeft het unieke Home Made Market concept vorig jaar met open armen ontvangen. Goed bereikbaar met de trein vanuit heel Nederland, dus ook veel bezoekers van buitenaf. Naast de knusse Mariaplaats staan we in 2019 ook een aantal keer met een grote editie op het Vredenburgplein!
 • Hidden
  De Home Made Market komt ook dit jaar weer naar het historische centrum van Delft. Tussen de gezellige terrasjes zijn de unieke stands met Home Made producten te vinden en natuurlijk weer ons eigen gezellig terras omringt door foodtrucks, attracties en een geweldig podium! Steeds op zondag wanneer we op loopafstand van het centrum gratis kunnen parkeren!
 • - F L A G S H I P M A R K E T - De vernieuwde en nog specialere versie van de original Home Made Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier. Nu steeds op zaterdag in de Prins Hendrikstraat! De Piet Heinstraat blijft op de zondag.
 • Vorig jaar een super leuk nieuw evenement op een schitterende historische locatie! De Pumpkin edition van de Home Made Market midden in de historische vesting van Brielle. De knusse locatie met gezellige terrassen van de locale horeca aan de Turfkade te Brielle heeft dit unieke Home Made Market concept vorig jaar met open armen ontvangen.
 • Hidden
  Dit jaar maar liefst 4 dagen genieten van dit geweldige concept met Pasen op het statige Lange Voorhout! Extra veel vintage, uniek antiek, kunst, boeken en vinyl. Foodtrucks, terras, podium en geweldige muziek maken er een echt feest van.
 • Hidden
  De Home Made Market strijkt dit jaar voor de 5e keer neer in het chique de Bilt. Op deze locatie wordt al jaren een jaarmarkt gehouden, maar er is duidelijk behoefte aan meer kwaliteit en originaliteit. De Home Made Market op het lijf geschreven dus!
 • Hidden
  Het Regentessekwartier ligt tegen het Zeeheldenkwartier aan. Steeds meer speciale zaken vestigen zich in deze hippe wijk. De Weimarstraat begint dan ook echt een hotspot te worden voor unieke concept shops. Vorige drie jaar een geweldig succes!
 • Hidden
  Ook dit jaar weer Foodtruck Festival op het Regentesseplein met de main stage met landelijk bekende muziek acts, attracties en gezelligheid! Het foodtruck festival sluit aan op de Home Made Market, attracties en jaarmarkt in de Weimarstraat. Met food kunt u natuurlijk ook (goedkoper) staan tot 17 uur tussen de kraampjes op de Home Made Market of jaarmarkt. Maar op het Regentesseplein gaan we tot 21 uur door en hier zijn de grotere optredens! Kosten: €.42 per meter excl. BTW. Geen afdracht!
 • Hidden
  Naast de bekende Grote Kerk in het centrum van Den Haag houden we ook dit jaar de Home Made Market weekend editie. Twee dagen 's zomers shopping fun in het centrum van Den Haag!
 • Het hippe Hofkwartier te Den Haag. In het centrum op een steenworp afstand van het Zeeheldenkwartier. De traditionele Home Made Market in juni nu twee dagen, Marché Royal (de Franse editie) in oktober en Home Made Winter Market "Dickens style" in december! Hier kunt u meedoen met een 2, 3 of 4 meter kraam. Foodtrucks zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 • Drie jaar geleden heeft Nieuwerkerk a/d IJssel met kerst kennis gemaakt met de Home Made Market. Dat was de afgelopen jaren zo'n succes dat er vanaf afgelopen jaar ook een zomer editie wordt gehouden in juli!
 • Hidden
  Het Vredenburgplein is weer beschikbaar! Vorig jaar is dit geweldige plein gerenoveerd en konden we er niet terecht... Nu is het plein klaar en beter dan ooit! Deze gigantische locatie aan Hoog Catherijne en het centrum van Utrecht biedt ruimte voor onze grotere editie. Super goed bereikbaar met de trein vanuit heel Nederland, dus ook veel bezoekers van buitenaf. Naast de grote editie op het Vredenburgplein doen we ook een aantal kleine edities op de knusse Mariaplaats in 2019.
 • Tafel 2x1 mtr. met overkapping van 2,5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW,
  Prijs: € 38,00
 • Tafel 3x0,7 mtr. met overkapping van 3,5x1,4 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 51,00
 • Tafel 4x1 mtr. met overkapping van 5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 68,00
 • (Extra) ruimte zonder kraam van ons voor uw eigen (extra) uitstalling. Hier niets invullen als u alleen de door ons geleverde kraam wilt gebruiken. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 17,00
 • Heeft u (een beetje) stroom nodig? Dan lukt het vrijwel altijd om (gratis) een stroompuntje bij de lokale winkeliers te regelen. Als u iemand op de locatie kent, die u stroom wilt geven, plaatsen we u graag bij die winkel in de buurt. Als u echt afhankelijk bent van stroom en dus zeker wilt zijn dat u stroom heeft op de dag, dan kunt u beter stroom bij ons bestellen. De stroom is dan (tot op zekere hoogte) gegarandeerd. Mocht de stroomvoorziening door onvoorziene omstandigheden toch niet geregeld kunnen worden, dan wordt u gecompenseerd tot een maximum van het betaalde stageld voor dit evenement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden