Heeft u een super leuk (huisgemaakt) product? Runt u een (kleinschalige) unieke webwinkel en wilt u eens off-line met uw creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen? Of bakt u (@home) de lekkerste taarten of maakt u de leukste unieke accesoires? Dan kunt u hier inschrijven voor één of meerdere van de Home Made Market(s)!

Op alle Home Made Markets zijn er twee soorten kramen: kleine kramen met een tafel van 2 meter breed en 1 meter diep (€. 38 excl. BTW) of grote kramen met een tafel van 4 meter breed en 1 meter diep (€. 68 excl. BTW). Alleen in het Hofkwartier hebben we ook 3 meter brede kramen van 70 cm diep (€. 51 excl. BTW). Alle kramen worden geleverd met daarboven een dakje wat aan alle zijden ca. 50 cm uitsteekt. Indien u een kraam wilt huren, hoeft u niets in te vullen bij het aantal meters grondplaats. In plaats van een kraam of naast de kraam, kunt u ook een aantal meters huren. In dat geval vult u het gewenste aantal meters in bij grondplaats. Bij opmerkingen kunt u bijvoorbeeld een voorkeursplek aangeven of andere speciale wensen doorgeven.

Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is op de desbetreffende markt. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

 • Wat wilt u gaan verkopen?
 • Hidden
  Wateringen wil ook graag kennis maken met de hippe Home Made Market. Er wordt middels een grote reclame campagne met o.a. city displays aandacht aan gegeven. Deze speciale nieuwe editie wordt natuurlijk met een fantastisch (muziek) programma omlijst. Door de ondersteuning van de winkeliersvereniging Wateringen kunnen we de deelnemers hier 50% korting geven.
 • Hidden
  2 daagse HOME MADE MARKET - Pumpkin Edition op de Turfkade in het pitoreske vestingstadje Brielle. Een schitterende historische locatie midden in de historische vesting van Brielle. De knusse locatie met gezellige terrassen van de locale horeca aan de Turfkade te Brielle is nu voor het vierde jaar op rij toneel voor de Home Made Market Pumpkin Edition!
 • Hidden
  - F L A G S H I P M A R K E T - De vernieuwde en nog specialere versie van de original Home Made Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier. Nu steeds op zaterdag in de Prins Hendrikstraat! De Piet Heinstraat blijft op de zondag.
 • Onze super leuke knusse locatie voor de Home Made Market midden in het historische centrum van Utrecht. Deze knusse beschutte locatie aan de winkelstraat richting de wereldberoemde Dom Kerk, staat bekend om de leuke lifestyle evenementen. Ook het unieke Home Made Market concept is hier met open armen ontvangen. Goed bereikbaar met de trein vanuit heel Nederland, dus ook veel bezoekers van buitenaf.
 • Het hippe Hofkwartier te Den Haag. In het centrum op een steenworp afstand van het Zeeheldenkwartier. De traditionele Home Made Market in juni nu twee dagen, Marché Royal (de Franse editie) in oktober en Home Made Winter Market "Dickens style" in december! Hier kunt u meedoen met een 2, 3 of 4 meter kraam. Foodtrucks zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 • Zes jaar geleden heeft Nieuwerkerk a/d IJssel met kerst kennis gemaakt met de Home Made Market. Dat was de afgelopen jaren zo'n succes dat we hier jaarlijks terug blijven komen. In een relatief kort tijdsbestek wordt hier toch elk jaar een geweldige sfeer gecreerd met muziek, hapjes, drankjes en geweldige verkopen!
 • Tafel 2x1 mtr. met overkapping van 2,5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW,
  Prijs: € 39,25
 • Tafel 4x1 mtr. met overkapping van 5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 70,25
 • (Extra) ruimte zonder kraam van ons voor uw eigen (extra) uitstalling. Hier niets invullen als u alleen de door ons geleverde kraam wilt gebruiken. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 18,00
 • Heeft u (een beetje) stroom nodig? Dan lukt het vrijwel altijd om (gratis) een stroompuntje bij de lokale winkeliers te regelen. Als u iemand op de locatie kent, die u stroom wilt geven, plaatsen we u graag bij die winkel in de buurt. Als u echt afhankelijk bent van stroom en dus zeker wilt zijn dat u stroom heeft op de dag, dan kunt u beter stroom bij ons bestellen. De stroom is dan (tot op zekere hoogte) gegarandeerd. Mocht de stroomvoorziening door onvoorziene omstandigheden toch niet geregeld kunnen worden, dan wordt u gecompenseerd tot een maximum van het betaalde stageld voor dit evenement.
 • Dit is om SPAM te voorkomen. De inschrijving komt niet bij ons aan als je niet eerst deze robot test succesvol afrond. ;-p
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden