Heeft u een super leuk (huisgemaakt) product? Runt u een (kleinschalige) unieke webwinkel en wilt u eens off-line met uw creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen? Of bakt u (@home) de lekkerste taarten of maakt u de leukste unieke accesoires? Dan kunt u hier inschrijven voor één of meerdere van de Home Made Market(s)!

Op alle Home Made Markets zijn er twee soorten kramen: kleine kramen met een tafel van 2 meter breed en 1 meter diep (€. 38 excl. BTW) of grote kramen met een tafel van 4 meter breed en 1 meter diep (€. 68 excl. BTW). Alleen in het Hofkwartier hebben we ook 3 meter brede kramen van 70 cm diep (€. 51 excl. BTW). Alle kramen worden geleverd met daarboven een dakje wat aan alle zijden ca. 50 cm uitsteekt. Indien u een kraam wilt huren, hoeft u niets in te vullen bij het aantal meters grondplaats. In plaats van een kraam of naast de kraam, kunt u ook een aantal meters huren. In dat geval vult u het gewenste aantal meters in bij grondplaats. Bij opmerkingen kunt u bijvoorbeeld een voorkeursplek aangeven of andere speciale wensen doorgeven.

Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is op de desbetreffende markt. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

Inschrijfformulier Standhouders 2018

Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
 • Wat wilt u gaan verkopen?
 • Het hippe Hofkwartier te Den Haag. In het centrum op een steenworp afstand van het Zeeheldenkwartier. De traditionele Home Made Market in juni nu twee dagen, Marché Royal (de Franse editie) in oktober en Home Made Winter Market "Dickens style" in december! Hier kunt u meedoen met een 2, 3 of 4 meter kraam. Foodtrucks zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 • De traditionele "Kaarsjesavond" in Nieuwerkerk a/d IJssel wordt dit jaar nog leuker met de invulling van de kramen door de Home Made Market!
 • PRINS HENDRIKSTRAAT X-MAS MARKET - De nog specialere kerst versie van de original Home Made Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier. Op zondag 16 dec. in de Prins Hendrikstraat!
 • Tafel 2x1 mtr. met overkapping van 2,5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 38,00 Aantal:
 • In het Hofkwartier bij de Home Made Market, Marché Royal en de Dickens Winter Market. Tafel 3x0,7 mtr. met overkapping van 3,5x1,4 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 51,00 Aantal:
 • Tafel 4x1 mtr. met overkapping van 5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 68,00 Aantal:
 • (Extra) ruimte zonder kraam van ons voor uw eigen (extra) uitstalling. Hier niets invullen als u alleen de door ons geleverde kraam wilt gebruiken. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 17,00 Aantal:
 • Heeft u (een beetje) stroom nodig? Dan lukt het vrijwel altijd om (gratis) een stroompuntje bij de lokale winkeliers te regelen. Als u iemand op de locatie kent, die u stroom wilt geven, plaatsen we u graag bij die winkel in de buurt. Als u echt afhankelijk bent van stroom en dus zeker wilt zijn dat u stroom heeft op de dag, dan kunt u beter stroom bij ons bestellen. De stroom is dan (tot op zekere hoogte) gegarandeerd. Mocht de stroomvoorziening door onvoorziene omstandigheden toch niet geregeld kunnen worden, dan wordt u gecompenseerd tot een maximum van het betaalde stageld voor dit evenement. Prijs excl. 21% BTW.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden