HMM1_deFred_7juli2007Ook in 2017 gaat de Home Made Market weer “on tour”. In het zomerseizoen is de unieke Home Made Market nu bijna wekelijks op zaterdag of zondag te vinden op een geweldige locatie. Dit jaar natuurlijk veel oude vertrouwde locaties, maar ook weer een aantal nieuwe!

Nieuw in 2017 is het Vredenburgplein midden in het centrum van Utrecht! Daar gaan we erg vroeg van start dit jaar op zondag 12 maart 2017!!! Verder is de Theresiastraat in Den Haag Bezuidenhout nieuw. Hier doen we een tweedaagse Home Made Market op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2017 samen met het Foodtruck festival Toost!

Dit jaar ook weer Home Made Market XL op zondag 2 juli in Statenkwartier op “de Fred” (Frederik Hendriklaan), de leukste winkelstraat van Nederland. Vorig jaar ging het hier even mis en moesten we uitwijken naar een alternatieve locatie. Dit jaar zijn we gewoon weer aanwezig in het Statenkwartier!

Zeeheldenfestival-2014-VIERKANTHet Zeeheldenkwartier is dit jaar met haar speciale Flagship Market maar liefst 7x aan de beurt. Naast de Prins Hendrikstraat wordt hier nu ook in de Piet Heinstraat de Flagship Market gehouden! En ook dit jaar weer de festival Market op zaterdag 1 juli tijdens het bekende druk bezochte Zeeheldenfestival op zaterdag 1 juli 2017! Dus een extra Festival Market op de locatie waar de Home Made Market is ontstaan, samen met een fantastisch festival vol geweldige muziek!

Franse Markt StevinstraatDe locatie Belgisch Park verschuift iets naar het  Belgischeplein in de chique Haagse wijk met een leuk hip expat publiek, vlak tegen de bekende badplaats Scheveningen. Hierdoor krijgen we een leuke festival opstelling!

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op bovengenoemde “on tour” editiest van de Home Made Market. Schrijf dus gauw in via ons inschrijfformulier!

Share →