FlagshipMarket2Het Zeeheldenkwartier gaat in 2017 helemal overstag en naast de Prins Hendrikstraat kiest ook de Piet Heinstraat voor de ‘FLAGSHIP MARKET’! ‘Na de Home Made Market hebben wij er eerst in de Prins Hendrikstraat voor gekozen om mee te gaan met onze tijd en ruimte te maken voor een nieuw concept en nu gaat ook de Piet Heinstraat overstag’ vertelt Kees Knaap, bestuurslid markten van BIZ Zeeheldenkwartier.

Handgemaakte zeepUniek voor Den Haag is de FLAGSHIP MARKET zeker. Knaap verklaart waarom: ‘Wij creëren daardoor meer mogelijkheden voor ondernemers om tijdens dit 7x terugkerende evenement zowel jong als oud in aanraking te laten komen met bijzondere producten op het gebied van food, vintage, fashion en design’.

Trouwe fans van de Home Made Market en Pure Markt hoeven niet getreurd te zijn, want het aanbod is nog steeds Vintage, Home Made, ambachtelijk lekkers, Webshops offline, etc. Dus net zoiets als de Home Made Market met meer invloeden van de Pure Markt, maar dan kwalitatief weer net een stapje hoger. Dit bereiken we met een strengere selectie. Uiteraard blijft de sterke basis van de oude vertrouwde Home Made Market en Pure Markt staan met de nodige muziek, kunst, smaak gecombineerd met een heleboel lol en gezelligheid.IMG_Vintage

Op dit moment zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor unieke leuke Home Made producten en is er zelfs de mogelijkheid voor particulieren om stoere vintage kleding te verkopen.

De data en locaties FLAGSHIP MARKET:

Zondag 2 april Prins Hendrikstraat
Zondag 7 mei Piet Heinstraat
Zaterdag 1 juli Prins Hendrikstraat (met Zeehelden Festival)
Zondag 3 september Prins Hendrikstraat
Zondag 2 oktober Piet Heinstraat
Zaterdag 16 december Piet Heinstraat
Zaterdag 23 december Prins Hendrikstraat

Share →