FlagshipMarket2Prins Hendrikstr.
Den Haag Zeeheldenkwartier

De Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrikplein midden in het Zeeheldenkwartier was sinds 2011 2x per jaar het toneel voor de original Home Made Market! Deze leuke, jonge, hippe (hippie) buurt in Den Haag is de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Veel jonge gezinnen met kinderen, die best wat te besteden hebben. Het publiek is niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Het Zeeheldenkwartier staat echter niet stil en nu vinden we het tijd om de Home Made Market te “upgraden” naar een nog unieker, specialer concept: de Flagship Market! HMM-3De Flagship Market moet net zoals een flagship store het paradepaardje van onze Lifestyle Markets worden. In 2017 biedt de Flagship Market maar liefst 5x per jaar een unieke speciale beleving van muziek, kunst, smaak en gewoon lol! De plek voor unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. Kortom een geweldige markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Nieuw nu ook nog een extra speciale kerst editie op zaterdag 16 december 2017! Wilt u meedoen met een creatieve unieke stand? Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

Inschrijfformulier Zeeheldenkwartier

Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
  • Wat wilt u gaan verkopen?
  • De nieuwe en nog specialere KERST editie van de Flagship Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier.
  • De nieuwe en nog specialere KERST editie van de Flagship Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier.
  • Prijs: € 90,00 Aantal:
  • Prijs: € 50,00 Aantal:
  • Ondernemers in het Zeeheldenkwartier zijn automatisch lid van de vereniging BiZ Zeeheldenkwartier en krijgen 50% korting op de kraamhuur!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden

 

Een impressie van de Market op deze locatie:

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. De Flagship Market onderscheid zich door de bijzondere acts, fantastische muziek, speciale attracties en unieke producten uit kleine producties! De Flagship Market is hét unieke concept van het Zeeheldenkwartier en wordt afwisselend gehouden op de Prins Hendrikstraat (+ Prins Hendrikplein) en de Piet Heinstraat (+ Piet Heinplein), zaterdag 1 juli Zeehelden Festival editie!

De locaties:

    

Bewaren

Bewaren

Bewaren