FlagshipMarket2Prins Hendrikstr./ Piet Heinstr.
Den Haag Zeeheldenkwartier

De Prins Hendrikstraat en het Prins Hendrikplein midden in het Zeeheldenkwartier was sinds 2011 2x per jaar het toneel voor de original Home Made Market! Deze leuke, jonge, hippe (hippie) buurt in Den Haag is de plek waar de Home Made Market ontstaan is. Veel jonge gezinnen met kinderen, die best wat te besteden hebben. Het publiek is niet bijzonder merk gevoelig, maar wel trendy en vooral geïnteresseerd in unieke spullen. Het Zeeheldenkwartier staat echter niet stil en nu vinden we het tijd om de Home Made Market te “upgraden” naar een nog unieker, specialer concept: de Flagship Market! HMM-3De Flagship Market moet net zoals een flagship store het paradepaardje van onze Lifestyle Markets worden. In 2018 biedt de Flagship Market maar liefst 7x per jaar een unieke speciale beleving van muziek, kunst, smaak en gewoon lol!

De Prins Henrikstraat (zaterdag 7 april, zaterdag 7 juli, zaterdag 1 september en zaterdag 15 december) en de Piet Heinstraat (zondag 6 mei, zondag 30 september en zaterdag 8 december) worden weer afwisselend de plek voor unieke, lekkere, vintage, biologische en ecologische producten. Kortom een geweldige markt voor speciale zaken in het Zeeheldenkwartier, maar ook voor unieke webwinkels die eens off-line willen met hun creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen en natuurlijk boeken, antiek en curiosa.

Net als afgelopen jaar weer een extra speciale kerst editie op zaterdag 8 december 2018 en zaterdag 15 december 2018!

Een impressie van de Market op deze locatie:

Eigenlijk kan er van alles verkocht worden, zolang het maar geen massaproductie betreft. De Flagship Market onderscheid zich door de bijzondere acts, fantastische muziek, speciale attracties en unieke producten uit kleine producties! De Flagship Market is hét unieke concept van het Zeeheldenkwartier en wordt afwisselend gehouden op de Prins Hendrikstraat (+ Prins Hendrikplein) en de Piet Heinstraat (+ Piet Heinplein), zaterdag 7 juli Zeehelden Festival editie!

De locaties:

    

Bewaren

Bewaren

Bewaren