HMM-EasterBackgroundHome Made Easter Market – Lange Voorhout Den Haag

Na het geweldige succes voorgaande jaren ook in 2017 weer Home Made Market in het centrum van Den Haag met Pasen. Dit jaar weer 3 dagen genieten van dit geweldige concept met Pasen op het statige Lange Voorhout!
De Home Made Easter Market op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 april 2017. Natuurlijk zijn we er ook weer met Pinksteren, maar dan alleen de zaterdag 3 en maandag 5 juni 2017 samen met Rrrollend! Vanwege vaste Antiekmarkt op zondag 4 juni helaas geen Home Made Market. De Home Made Easter Market wordt natuurlijk wel 3 dagen gehouden op zaterdag 15 april, zondag 16 april (1ste Paasdag) en Maandag 17 april (2de Paasdag) op het Lange Voorhout te Den Haag. Panorama totaaloverzicht

Sinds de middeleeuwen wordt op het Lange Voorhout al een jaarmarkt met Pasen gehouden, maar het werd hoog tijd om het aanbod eens aan te passen aan het niveau dat het verdiend. Op loop/ fiets afstand van het Zeeheldenkwartier en aansluitend op het Hofkwartier. Goed bereikbaar dus voor het publiek uit deze wijken, waar de Home Made Market al een begrip is.

100_2522HMEM2015Onder de schitterende lindebomen komt het Home Made concept weer prima tot zijn recht. Uiteraard weer veel Vintage, Vinyl, Variatie & Vertier! Maak kennis met de vele webshops offline, super originele huisgemaakte decoratie, sieraden, kunst, natuurlijk met veel liefde bereid lekkers en lekker zwieren in de zweefmolen. Alles onder het genot van swingende live muziek en nog veel meer!!!

Ook met Pinsteren is het Lange Voorhout weer het toneel voor de Home Made Market. De Pinkster editie van de Home Made Market wordt gehouden op zaterdag 3 en maandag 5 juni 2017 samen met Rrrollend.

De locatie:

Bewaren