Heeft u een super leuk (huisgemaakt) product? Runt u een (kleinschalige) unieke webwinkel en wilt u eens off-line met uw creatieve-, vintage-, design- & kinderspullen? Of bakt u (@home) de lekkerste taarten of maakt u de leukste unieke accesoires? Dan kunt u hier inschrijven voor één of meerdere van de Home Made Market(s)!

Op alle Home Made Markets zijn er twee soorten kramen: kleine kramen met een tafel van 2 meter breed en 1 meter diep (€. 38 excl. BTW) of grote kramen met een tafel van 4 meter breed en 1 meter diep (€. 68 excl. BTW). Alleen in het Hofkwartier hebben we ook 3 meter brede kramen van 70 cm diep (€. 51 excl. BTW). Alle kramen worden geleverd met daarboven een dakje wat aan alle zijden ca. 50 cm uitsteekt. Indien u een kraam wilt huren, hoeft u niets in te vullen bij het aantal meters grondplaats. In plaats van een kraam of naast de kraam, kunt u ook een aantal meters huren. In dat geval vult u het gewenste aantal meters in bij grondplaats. Bij opmerkingen kunt u bijvoorbeeld een voorkeursplek aangeven of andere speciale wensen doorgeven.

Vul onderstaand formulier in en wij laten u zo spoedig mogelijk weten of er plaats is op de desbetreffende markt. Een bevestiging en factuur ontvangt u per email.

Inschrijfformulier Standhouders 2018

Vul dit formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
 • Wat wilt u gaan verkopen?
 • Het hippe Hofkwartier te Den Haag. In het centrum op een steenworp afstand van het Zeeheldenkwartier. De traditionele Home Made Market in juni nu twee dagen, Marché Royal (de Franse editie) in oktober en Home Made Winter Market "Dickens style" in december! Hier kunt u meedoen met een 2, 3 of 4 meter kraam. Foodtrucks zijn natuurlijk ook van harte welkom.
 • Nog een nieuwe super leuke locatie voor de Home Made Market midden in het centrum van Zoetermeer. Het publiek uit Zoetermeer komt al regelmatig bij ons op bezoek in Den Haag, Delft en Utrecht. Hoog tijd dat de Home Made Market eens in Zoetermeer gaat kijken. Nieuw dus we pakken extra groot uit met de zweef, muziek, theater en meer...
 • Vorig jaar een nieuwe super leuke locatie voor de Home Made Market midden in het centrum van Utrecht. Deze locatie was al bekend met andere lifestyle markets. Utrecht heeft het unieke Home Made Market concept vorig jaar met open armen ontvangen. Goed bereikbaar met de trein vanuit heel Nederland, dus ook veel bezoekers van buitenaf. Zelfs met regen was het druk! Nu met Pinksteren 2 dagen!!!
 • De Home Made Market maakt dit jaar 5x een uitstapje naar Delft. Midden in het historische centrum van Delft tussen de gezellige terrasjes. In het voor en najaar op twee bruisende zaterdag en middenin de zomer op drie zondagen.
 • De Home Made Market komt voor de derde keer naar het pitoreske gezellige Oud Voorburg, grenzend aan Den Haag. Dit jaar maar liefst 2 dagen vertier!
 • Naast de bekende Grote Kerk in het centrum van Den Haag komt dit jaar een aantal keer de Home Made Market weekend editie. Twee dagen shopping fun in het centrum van Den Haag!
 • - PRINS HENDRIK FEEST & PIET HEINSTRAAT HOME MADE MARKET - De nog specialere versie van de original Home Made Market! Nog leuker, nog exclusiever, nog specialer in het hippe Zeeheldenkwartier. Drie keer op zondag in de Prins Hendrikstraat en twee keer in de Piet Heinstraat + de speciale Zeehelden Festival Editie op zaterdag 7 juli in de Prins Hendrikstraat.
 • In het chique Benoordenhout is de Home Made Market perfect op z'n plek. De Weissenbruchstraat is één van de weinige winkelstraatjes vol met kleine speciaalzaakjes in Benoordenhout. Veel muziek, terrasjes en activiteiten voor de kinderen.
 • In de schitterende historische Vesting van Naarden strijkt dit jaar op zondag 3 juni en zondag 9 september de Home Made Market voor het eerst neer. Een geweldige nieuwe locatie middenin het Gooi!
 • Tafel 2x1 mtr. met overkapping van 2,5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 38,00 Aantal:
 • In het Hofkwartier bij de Home Made Market, Marché Royal en de Dickens Winter Market. Tafel 3x0,7 mtr. met overkapping van 3,5x1,4 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 51,00 Aantal:
 • Tafel 4x1 mtr. met overkapping van 5x3 mtr. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 68,00 Aantal:
 • (Extra) ruimte zonder kraam van ons voor uw eigen (extra) uitstalling. Hier niets invullen als u alleen de door ons geleverde kraam wilt gebruiken. Prijs excl. 21% BTW.
  Prijs: € 17,00 Aantal:
 • Heeft u (een beetje) stroom nodig? Dan lukt het vrijwel altijd om (gratis) een stroompuntje bij de lokale winkeliers te regelen. Als u iemand op de locatie kent, die u stroom wilt geven, plaatsen we u graag bij die winkel in de buurt. Als u echt afhankelijk bent van stroom en dus zeker wilt zijn dat u stroom heeft op de dag, dan kunt u beter stroom bij ons bestellen. De stroom is dan (tot op zekere hoogte) gegarandeerd. Mocht de stroomvoorziening door onvoorziene omstandigheden toch niet geregeld kunnen worden, dan wordt u gecompenseerd tot een maximum van het betaalde stageld voor dit evenement. Prijs excl. 21% BTW.

Door te boeken gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden